Podeli vest

Er Srbija je danasnjim letom u 05:00 časova, avionom tipa erbas A319, uspostavila letove na novoj sezonskoj liniji između Beograda i Palma de Majorke u Španiji.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

AIR SERBIA
Foto: Shutterstock ilustracijatANJUG

Srpska nacionalna avio-kompanija će letove između Beograda i svoje četvrte destinacije u Španiji, pored Barselone, Madrida i Valensije, obavljati u periodu od 11. juna do 29. oktobra, dva puta nedeljno – utorkom i subotom, navedeno je u saopštenju kompanije.

„Drago nam je što smo pažljivim izborom destinacija značajno unapredili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima kompanije. Nakon uvođenja letova za Valensiju u aprilu, dodatno ojačavamo svoju poziciju u Španiji. Velika potražnja i odlična popunjenost letova za Palma de Majorku u narednom periodu pokazuju nam da smo povukli pravi potez i raduje nas što smo putnicima omogućili još atraktivniji izbor destinacija za letnji odmor“, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić.

Uspostavljanjem rute između Beograda i Palma de Majorke, Er Srbija će, preko srpske prestonice, putnicima ponuditi dobre konekcije do drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Podgorica, Sarajevo, Tivat i Zadar, navedeno je u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: