Podeli vest

Kompanija Er Srbija pokrenula je veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu, a testiranje kandidata obaviće se u četiri grada – Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ ER SRBIJA/JOVANA MRKIĆ

“U sklopu intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu u kojoj se očekuje dalji rast poslovnih aktivnosti, Er Srbija je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu, u želji da dopre do što većeg broja kvalitetnih kandidata širom Srbije, posebna testiranja biće organizovana u čak četiri grada”, saopšteno je iz Er Srbije.


Kako je navedeno, kandidati će svoja znanja i veštine moći da predstave u Čačku 23. februara, Novom Sadu 27. februara, Kragujevcu 29. februara i Nišu 1. marta, a prijave za testiranje mogu se podneti putem veb sajta Er Srbije.


Na konkurs se mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik.
Prijave se mogu podneti do 24 časa pre testiranja u Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, a kandidati koji posle prve selekcije uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje.
Najuspešniji kandidati spremni da na posao kreću iz matične baze Er Srbije u Beogradu imaće priliku za zaposlenje.


Iz Er Srbije ističu da su članovi kabinskog osoblja svojevrsni ambasadori kompanije i domaćini na svakom letu, koji svojim angažovanjem doprinose pozitivnom iskustvu putnika.
“Uvereni smo da će interesovanje biti veliko i da ćemo među prijavljenima pronaći one snažno motivisane da sa nama lete do velikih poslovnih i drugih visina”, rekla je direktorka ljudskih resursa Er Srbije Milica Netković.


Er Srbija razmatra mogućnost da u narednom periodu slična testiranja obavi i u pojedinim gradovima u državama u regionu, s obzirom na to da i van granica Srbije postoji veliko interesovanje za rad u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji, navedeno je u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: