Podeli vest

podnaslovPrivredna komora Srbije (PKS) pozvala je kompanije, svoje članice, da se u skladu sa mogućnostima, uključe u humanitarnu akciju Srpskog filantropskog foruma za prikupljanja pomoći Turskoj i Siriji koje su pogođene razornim zemljotresom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sirija turska zemljotres
Tanjug/ AP Photo/Khalil Hamra

“Privreda Srbije u saradnji sa Srpskim filantropskim forumom uvek je reagovala u kriznim situacijama prikupljajući pomoć za ugrožene u Srbiji, regionu i šire tokom pandemije Koronavirusa i prirodnih katastrofa. Udružimo se i pokažimo solidarnost!”, poručili su iz PKS-a.

Akcija Srpskog filantropskog foruma je usmerena na obezbeđivanje hrane, vode i lekova, skloništa i privremenog smeštaja, podršku najmlađima i najugroženijima.

Donacije je moguće realizovati odmah putem onlajn platforme donacije.rs https://www.donacije.rs/projekat/zemljotres-turska-sirija/ ili uplatom na račun Srpskog filantropskog foruma 340- 11016593-88. Zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale odneo preko 11.000 života u dve zemlje, apovredio i ostavio bez krova hiljade građana.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

preminuo

PREMINUO MUZIČAR TONI MONTANO

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini u Beogradu, potvrđeno je Tanjuga iz okruženja poznatog…