Podeli vest

Prema istraživanju britanske platforme Savoo Exit je na drugom mestu od 12 najpopularnijih evropskih festivala poredeći cenu festivalskih ulaznica sa cenama ulaznicama pojedinačnih koncerata najvećih zvezda koje nastupaju na festivalu, saopštio je Egzit.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

exit
Foto: Shutterstock

“Imajući u vidu hedlajnere Exita, među kojima su Wu-Tang Clan, The Prodigy, Skrillex i mnogi drugi, kao i cene festivalskih ulaznica i ulaznica za njihove pojedinačne koncerte, Exit svojim posetiocima donosi priliku da čuju omiljene svetske zvezde uz uštedu i do 50.000 dinara!”, navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno, čuveni Glastonbury nalazi se na prvom mestu kao najisplativiji festival za poseticioce u Velikoj Britaniji, a ispod Exita su na listi Primavera Sound, Tomorrowland, Mad Cool Festival, Sziget i drugi. Za posetu pojedinačnih koncerata glavnih zvezda festivala koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula, poput Wu-Tang Clan, The Prodigy i Skrillex posetilac bi morao da izdvoji i do 60.000 dinara, navedeno je iz Egzita.

Kako se ističe, samo koncerti Wu-Tang Clan i Eric Prydz koštaju koliko i četvorodnevna ulaznica za EXIT, pokazuju rezultati istraživanja.

“Prema podacima analize zasnovane na cenama za inostrano tržište, posetioci Exita dolaskom na festival uštedeće više od 40.000 dinara, dok ušteda za domaću publiku dostiže i 50.000!”, naveo je Exit.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: