Podeli vest

Kandidat za gradonačelnika beograda Toma Fila u Lazarevcu predstavio svoju knjigu “Završna reč” i knjigu svog oca Filote File “Branio sam na smrt osuđene”

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

fila
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

Advokat i kandidat za gradonačelnika Beograda Toma Fila izjavio je da će njegova advokatska kancelarija biti besplatno otvorena za sve ljude koji trpe nepravdu i koji se u svojoj borbi osećaju samo i nezaštićeno.

“Moj otac je sasvim sigurno odredio moj profesionalni put, iako sam u vreme odrastanja osećao da on nije želeo i odobravao moju ideju da budem advokat. Verovatno svestan da ću ja, pored svih izazova koja ova profesija nosi sa sobom, morati da se borim i sa njegovim čuvenim imenom. Tokom školovanja su za mene uvek govorili ”Evo ga, opet advokatiše!” Uvek sam branio nekog koga su napadali, da li profesori ili vršnjaci, svejedno. Ocu sam jednom prilikom, kao maturant, izneo i svoju ideju da ću ljude da zastupam besplatno”, rekao je Fila.

On je danas u biblioteci u Lazarevcu predstavio svoju knjigu “Završna reč” i knjigu svog oca Filote File “Branio sam na smrt osuđene”, navedeno je u saopštenju izborne liste “Ivica Dačić-premijer Srbije, Toma Fila-gradonačelnik Beograda


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: