Podeli vest

Šapić obećao rekonstruikciju bazena na teritoriji grada, izgradnju novih kao i besplatne bazene za sve građane

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ŠAPIĆ
FOTO TANJUG/ INFORMATIVNA SLUZBA SNS/ GO BEOGRAD

Prvi na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Aleksandar Šapić izjavio je da će učiniti sve da Beograd bude grad sporta i postane prepoznatljiv po velikom broju sportskih terena, bazena, igrališta i najboljim mogućim uslovima u ovom delu Evrope za sport i rekreaciju.

“U naredne četiri godine rekonstruisaćemo sve bazene na teritoriji grada, krenuti u izgradnju novih, a takođe ćemo pokušati da obezbedimo da otvoreni bazeni budu besplatni za sve građane, najveći deo letnje sezone“, poručio je Šapić.

On je naglasio da su sport i kultura ključni za razvoj zajednice, promociju istinskih vrednosti, naročito kod dece, te da se u tim oblastima ne sme štedeti, već je potrebno povećati ulaganja.

“Omogućićemo našoj deci što bolje uslove za bavljenje sportom, od rekreativnog do profesionalnog”, rekao je Šapić.

Istakao je da će njegova obaveza, kao nekoga kome je sport obeležio život, biti da, ako postane gradonačelnik Beograda, uradi sve što je u njegovoj moći kako bi sport podigao na viši nivo, navedeno je u saopštenju Srpske napredne stranke.

“Mislim da Beograd to zaslužuje, a obavezuju nas i sportska tradicija koju naš narod ima i svi uspesi koje smo u sportu ostvarili”, zaključio je Šapić.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: