Podeli vest

Odbornik Socijalističke partije Srbije u Skupštini grada Beograda Toma Fila rekao je da očekuje da na narednim beogradskim izborima SPS nastupi u okviru Pokreta za narod i državu, čije je formiranje najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

“Ako izađemo tako mi ćemo ih poraziti sigurno“, rekao je Fila za list Danas.

Fila smatra da ima mnogo ljudi koji ne žele da uđu ni u jednu partiju, a koji su za tu opciju, koji vole svoju zemlju i žele da se svi problemi rešavaju unutar Srbije.

On je rekao i da su odbornici SPS bili protiv novih izbora u glavnom gradu, jer nisu želeli da se troši novac i vreme, ali je dodao da ako SNS i opozicija žele nove izbore to treba i uraditi. Predsedništvo SNS u nedelju je odlučilo da se ide na nove beogradske izbore, a Predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će naprednjaci na izbore izaći kao deo jednog velikog pokreta.

Prethodno je u nedelju Vučić je rekao da će u narednih sedam dana povući poteze povodom formiranja Pokreta za narod i državu, da će to biti ujedinjavanje oko budućnosti Srbije i da će lista “Srbija ne smene da stane” krenuti u to.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: