Podeli vest

Film “Paralelne majke” govori o dvema ženama potpuno različite pozadine koje, u specifičnim okolnostima, donose na svet devojčice

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pixabay

Novo ostvarenje slavnog Španca Pedra Almodovara “Paralelne majke” specijalno će biti prikazano u svim Cineplexx bioskopima povodom Dana žena, 8. marta od 20 sati, najavili su iz Cineplexxa.

Ulaznice su prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

S ,,Paralelnim majkama” Almodovar se vraća u ženski univerzum, u majčinstvo, u porodicu.

U priču o važnosti predaka i potomaka.

O neizbežnoj prisutnosti sećanja.

Na specijalnoj projekciji filma ,”Paralelne majke” najsrećnije dame će dobiti fantastične poklone Cineplexxovih partnera – ,”Balon buket, ,,Studio Mihas“, MAC kozmetika i Kozmetika Catrice.

Film nam donosi priču o dvema ženama potpuno različite pozadine koje, u specifičnim okolnostima, donose na svet devojčice.

Janis, starija od njih, koju igra Penelope Kruz, srećna je što je ostala u drugom stanju, dok je mlađa Ana, u čijoj je ulozi Milena Smit, uplašena adolescentkinja puna kajanja.

Obe su slobodne, obe treba da se porode u istoj bolnici, a u trenucima pre nego što rode svoje ćerke one se zbližavaju, a veza koja pri tome nastaje zauvek će promeniti njihove živote.

Variety je opisao ovo ostvarenje kao ,”intenzivnu dramu”, koja nam predstavlja nesavršene novopečene majke i njihovu decu.

U filmu igraju još: Rosi de Palma, Aitana Snačez-Gihon, Izrael Elahalde, Ðulijeta Serano, Danijela Santijao i drugi.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,”Paralelne majke” Pedra Almodovara u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: