Podeli vest

Iz FK Partizana su ponovili da ne priznaju pobedu Ostoje Mijailovića, niti Skupštinu JSD Partizan na kojoj je proglašen za predsednika.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

partizan
FOTO TANJUG/ FK PARTIZAN/ MIROSLAV TODOROVIC

Fudbalski klub Partizan održao je večeras sednicu Skupštine zatvorenu za javnost, a potom izdao saopštenje u kom je najavljeno istupanje iz JSD Partizan.

Razlog je Skupština JSD Partizan, koja je održana 12. septembra uz dosta bure, a na kraju je pobedu nad bivšim predsednikom JSD Partizan Miloradom Vučelićem, koji je na čelu FK Partizan, proglasio predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Njegovu pobedu verifikovala je Agencija za privredne registre, a iz FK Partizan poručili su da je JSD Partizan podnelo krivične prijave protiv Mijailovića i odgovornih lica iz APR.

“Skupština FK Partizan, kao najviši organ kluba, donela je odluku da Fudbalski klub Partizan uslovno istupi iz članstva u Jugoslovenskom sportskom društvu Partizan. Ova odluka stupa na snagu preventivno i primenjuje se ukoliko od strane nezakonite navodne uprave JSD Partizan, bez održavanja nove sednice skupštine JSD Partizan i zloupotrebom ovlašćenja iz člana 21. Statuta JSD Partizan bude doneta odluka kojom se odlučuje o pravima i obavezama Fudbalskog kluba Partizan kao člana JSD Partizan”, naveli su u saopštenju iz FK Partizan.

Ponovili su da ne priznaju pobedu Ostoje Mijailovića, niti Skupštinu JSD Partizan na kojoj je proglašen za predsednika.

Skupština FK Partizan pružila je punu podršku predsedniku Miloradu Vučeliću, generalnom direktoru Milošu Vazuri i Upravnom odboru.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: