Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas na Zlatibor na prvi deo priprema za narednu sezonu, saopštio je beogradski klub.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

“Fudbaleri Crvene zvezde će prvi deo priprema, u periodu od 19. do 29. juna odraditi na Zlatiboru, a šef stručnog štaba Vladan Milojević se opredelio da povede 30 fudbalera”, saopšteno je iz Crvene zvezde.

Na spisku su: Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Savo Radanović, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Ebenezer Anan, Adem Avdić, Dalsio Gomeš, Edmund Ado, Luka Ilić, Nikola Knežević, Vasilije Kostov, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Aleksa Vasilić, Jegor Prucev, Uroš Kabić, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Veljko Vukojević, Đorđe Ranković, Žan Filip Kraso i Uroš Sremčević.

“Podsećamo da sa ekipom usled obavezama na Evropskom prvenstvu nisu Uroš Spajić, Nemanja Stojić i Srđan Mijailović, da je Miloš Degenek povređen, a da će se ekipi za drugi deo priprema u Rusiji priključiti Omri Glazer, Naser Điga, In Bom Hvang, Gelor Kanga, Kings Kangva, Piter Olanjinka i Šerif Endiaje”, navode “crveno-beli”.

Crvena zvezda će na Zlatiboru odigrati jedan meč, a rival “crveno-belima” 28. juna biće Mladost iz Lučana.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: