Podeli vest

Manifestacija “Dani Sporta”,održaće se od 24. do 26. maja u Beogradu, sa ciljem da sakupi što više sredstava za dobrotvorne svrhe, kao i da promoviše značaj fizičkog zdravlja i fizičke aktivnosti za mlade, saopštila je danas Studentska organizacija.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Kako se navodi, projekat će omogućiti studentima da se prijave i takmiče u pet različitih sportova: futsal, basket, odbojka, tenis i šah, a svi učesnici će imati priliku da učestvuju u prikupljanju novčanih sredstava za one kojima je to najpotrebnije.

Dodaje se da je projekat i zabavnog karaktera i da će učesnici imati priliku da uživaju i da se opuste tokom samog događaja. “Glavni deo projekta, odnosno turniri, održaće se 25. i 26. maja na terenima na Adi Ciganliji.

Ono što Dane Sporta izdvaja u moru sportskih turnira jeste to što se kotizacija za sportove ne plaća, već će se sredstva prikupljati putem aktivnosti koje će se odvijati u Chill Zoni , koja će biti otvorena i za prolaznike”, naglašavaju organizatori.

Prijave su otvorene do 19. maja putem linka – https://linktr.ee/danisporta24.

Manifestacija je otvorena za sve studente Univerziteta u Beogradu, a organizuje je Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, Fakulteta organizacionih nauka. ESTIEM LG Beograd trenutno broji više od 160 aktivnih članova koji rade na organizaciji 10 projekata godišnje, kako lokalnih tako i internacionalnih


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: