Nekadašnji američki košarkaš Kevin Garnet izjavio je da je oduševljen skromnošću igrača Denvera Nikole Jokića. Jokić je osvojio titulu sa ekipom Denvera u NBA ligi.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Abbie Parr/File

Denver je u finalnoj seriji trijumfovao protiv Majamija 4:1. Jokić je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) finalne serije.

“Nikad nisam video igrača koji je upravo osvojio NBA prsten i da je bio jednostavno – pospan. Više ga je zanimala ćerkica, bio je isključen. Bio je ono što mi kažemo ‘isključen’. Ne pitaš takvog igrača ništa, kolena su mu već u ledu, mi to zovemo ‘isključen’ i on je bio. Bio je kao ne, imam avion, odlazim ujutru.

Kažu mu: Ali imamo paradu. Najskromnija stvar koju sam video”, rekao je Garnet u razgovor sa Polom Pirsom u podkastu “Šoutajm basketbal”. Jokić je u subotu sa porodicom doputovao u Srbiju.

“Posao je završen, posao je završen, ja sam otišao. Gotovo je, nemam više obaveza. Pričate o paradi? Kakva parada. Nikad nisam to video, on je jedan jedini. On je jedinstven, nikada nisam video tako nešto. Nikada nisam video da se pravi šampionska fotografija, a da je najbolji igrač u trećem redu na slici. Pogledajte dobro tu sliku”, zaključio je Garnet.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: