Podeli vest

Glavne saobraćajnice u Srbiji su prohodne i bez snega, a na putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice i Novog Pazara, saopštilo je jutros Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sneg
Foto: Pixabay

Kako se navodi u izveštaju Štaba zimske službe “Puteva Srbije” u 5:16, zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.


U okolini Zaječara, učestali su sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina i u klisurama. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije koja obaveštava o odronima.


Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.


Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja – Kopaonik, II A-199 Novi Pazar – Deževa – Šaronje – Odvraćenica, II A-197 Kumanica – Preko Brdo – Duga Poljana, II A-198 Odvraćenica – Preko Brdo, II B-409 Kumanica – Gleđica, II A-210 Kopaonik – Rudnica i II A-211 Kopaonik – Jaram.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: