Podeli vest

Džim Keri je najavio povlačenje iz glume i odlazak u penziju

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

dzim keri
Foto: Shutterstock

Poznati glumac Džim Keri otkrio je da razmišlja o povlačenju iz glume kao i da je prilično ozbiljan u svojoj nameri, a da će pauzu prekinuti samo ako se pojavi pravi projekt.

Keri je to kazao u intervjuu za Ačeš Hollywood. Legendarni glumac dospeo je na naslovne strane ove sedmice nakon što je kritikovao Vila Smita, jer je ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara.

Nakon toga, zvezda filma “Dumb and Dumber” komentarisao je svoju karijeru i rekao da je gotovo završio s Holivudom, ali bi mogao razmisliti o povratku ako se pojavi značajan projekt.

“Odlazim u penziju. Prilično sam ozbiljan,” otkrio je glumac dok je razgovarao o svom novom filmu “Sonic the Hedgehog 2”.

“Ako anđeli donesu neku vrstu scenarija koji je napisan zlatnim mastilom, koji mi kaže da će to biti veoma važno da ga ljudi vide, možda ću nastaviti s karijerom, ali pravim pauzu”, poručio je on.

Keri je objasnio da uživa u “mirnom životu” i mirnijim aktivnostima, poput slikanja.

“Stvarno volim svoj miran život i zaista volim da stavljam boje na platno, stvarno cenim svoj duhovni život. Osećam da, ovo je nešto što možda nikada nećete čuti od druge poznate ličnosti da kaže, imam dovoljno”, rekao je uz zaključak da je dovoljno radio.

Kao jedan od razloga za prekid glumačke pauze pomenuo je želju glumice Doli Parton da tumači ulogu njenog “muzičkog partnera” Portera Vagonera u biografskom filmu o njenom životu, zbog čega bi se, kaže, vratio glumi.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: