Podeli vest

Gradska izborna komisija (GIK) proglasila je danas izborne liste “Dr Savo Manojlović – I ja sam Beograd – Kreni-promeni” i “Saša Radulović – Dosta je bilo – Rešenje za promenu” za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ BEOINF

GIK je na 13. sednici usvojila i Zaključak kojim se podnosiocu izborne liste izborne “MI – Glas iz naroda” nalaže otklanjanje nedostataka izborne liste u pogledu dostavljenih potpisa, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

GIK je u nastavku sednice kao neosnovan odbila i prigovor birača Petra Sikimića protiv rešenja Gradske izborne komisije o proglašenju izborne liste broj 9, dodaje se u saopštenju.

Rok za predaju lista za predstojeće beogradske izbore istekao je 12. maja u ponoć. Predsednik GIK Zoran Lukić rekao je za Tanjug da će birački spisak biti zaključen 15 dana pre održavanja izbora.

Za glasanje na beogradskim izborima određeno je 1.265 biračkih mesta. Izbori za Skupštinu grada Beograda raspisani su za 2. jun, a tada će se održati i izbori za 17 gradskih opština. Istog dana izbori će biti održani u 66 jedinica lokalne samouprave, među kojima je i 14 gradova u Srbiji.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: