U sklopu južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo Argentina je pobijedila Brazil 1:0 u gostujućoj utakmici na Maracani

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Tanjug/AP Photo/Silvia Izquierdo

Gol za pobedu i jedini na utakmici postigao je Nicolas Otamendi, ali centru pažnje nije bio rezultat već scene pre ujednog od od najvećih svetskih derbija.

Utakmica je kasnija pola sata zbog tuče navijača i policije na kultnom stadionu. Kako bi pokušao da utiče na nerede na tribinama, kapieten Argentine Lionel Mesi odveo je saigrače u svlačionicu, a nakon susreta opisao je ono što je video na tribinama u Rio de Janeiru.

Messi: Teško nam je ovo palo

“Teško nam je ovo palo. Videli smo kako tuku ljude palicama. Na tribinama su bile i porodice igrača. Povukli smo se u svlačionicu jer smo željeli da smirimo situaciju. Nismo puno mogli da uradimo. Gledali smo kako udaraju ljude, guraju ih. Moglo je doći do tragedije. Igrači su se pitali kako su im porodice, kako su ljudi na tribinama”, rekao je Messi nakon utakmice.

Indirektno je rekao kako smatra da se utakmica uopšte nije trebala da bude odigrana.

“Više ste usredsređeni na ljude nego na utakmicu. Ona je pala u drugi plan i u tom trenutku bila je manje bitna”, istakao je Msi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: