Podeli vest

Kako se navodi u saopštenju Partizana brazilski košarkaš je napustio Srbiju i otputovao u Orlando zbog “navodnih” obaveza u nacionalnom timu.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

“Centar Partizana Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila”, stoji u saopštenju Partizana.

Crno-beli ističu da je klub ispunio sve obaveze prema igraču i da će protiv njega pokrenuti disciplinski postupak.

“Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu.

Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak. Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, Partizan ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska. U ovom trenutku, klub ima opciju u ugovoru da igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama”, navodi se u saopštenju Partizana. Partizan će u prvom meču finala Superlige gostovati Crvenoj zvezdi u ponedeljak od 18.00 u hali “Aleksandar Nikolić”. Trofej će osvojiti ekipa koja prva stigne do dve pobede.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: