Podeli vest

Hari i Megan su 2020. podneli ostavku na mesto viših članova kraljevske porodice i neočekivano se preselili u SAD. Od tada, njih dvoje žive finansijski nezavisno od krune za sebe i svoju decu. 

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: TanjugMartin Meissner (STF)

Par je između ostalog potpisao mega ugovore sa Spotifajem, ali je saradnja propala prošle godine. Provajder striminga je rekao: „Spotifi i Archevell Audio su se međusobno dogovorili da se raziđu i ponosni su na seriju koju smo zajedno napravili, piše Watson.

Saradnja sa Netfliksom ide mnogo bolje. Portparolka je naglasila da je cenjeno partnerstvo sa Archevell Productions. Sam njen dokumentarac „Hari i Megan“ bio je najveći dokumentarni debi svih vremena na gigantu za strimovanje. Sada je iznenađujuće otkriveno kojim novim projektima fanovi Saseksa mogu da se raduju.

Hari i Megan rade na nekoliko Netfliks produkcija

Pored dokumentarnog filma „Harry & Meghan“, „Heart of Invictus“ i „Live to Lead“ su takođe objavljeni na Netfliks-u. Projekat „Biser” se, međutim, nije realizovao.

Bela Bajaria, glavna direktorka za sadržaj u Netfliks-u, govorila je na događaju o budućnosti Harija i Megan. Ovo je preneo portal „ Deadline ” . Bajaria je objasnila: „Imaju dve stvari bez scenarija na kojima rade sa Brendonom Riegom. I planiraju neke projekte. Imaju film u razvoju i seriju po scenariju na kojoj rade.” Takođe je napomenula: „Znači, ovo je sve u vrlo ranoj fazi razvoja: sa filmom, televizijskom serijom i dve emisije bez scenarija.

Takođe je naglasila da je film odličan. Ništa više o tome još nije otkrila.

Hari i Megan su obezbedili prava na ljubavni roman

Uvek postoje brojne glasine o tome šta bi Hari i Megan mogli sledeće da planiraju. Nedavno je objavljeno da je par obezbedio prava na ljubavni roman „Meet Me At The Lake”. Ovo je, između ostalih , preneo Dejli mejl .

Kažu da je ovo koštalo Harija i Megan do tri miliona funti, oko 3,4 miliona evra. Priča o najprodavanijem romanu definitivno pokazuje ključne paralele sa parom: reč je o dvoje ljudi koji započinju romansu u tridesetim. Takođe tretira traumu koja se javlja kada dete izgubi roditelja u saobraćajnoj nesreći. Harijeva majka Dajana umrla je u saobraćajnoj nesreći o kojoj se mnogo raspravljalo u Parizu 1997. godine.

Inače, radnja se odvija u Torontu. Ovde je Megan stala ispred kamere za uspešnu seriju „Odela“. Nakon što se spojila sa princom, odustala je od glumačke karijere.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: