Podeli vest

Glumac Henri Kevil je saopštio da se neće vratiti ulozi Supermena kog je igrao poslednjih godina.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

henri kevil
Foto: Tanjug/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP/File

Britanski glumac Henri Kevil je saopštio da se neće vratiti ulozi Supermena kog je igrao poslednjih godina u filmovima “Čovek od čelika”, “Betmen protiv Supermena: Zora pravednika” i “Liga pravde”.

Nakon sastanka sa šefovima DiSi studija Džejmsom Ganom i Piterom Safranom, Kevil u sredu na svom instagramu napisao da ima “tužne vesti” nakon što je došlo do promene pravca u kom producenti žele da se kreće lik čuvenog superjunaka.

“Nakon što mi je studio rekao da najavim svoj povratak još u oktobru…ova vest nije najlakša, ali to je život. Promena stava je nešto što se dešava. Poštujem to. Džejms i Piter imaju da izrade univerzum, i želim njima i svima uključenima svu sreću”, napisao je glumac.

Kevil je naveo da je prošao njegov red da nosi superjunakov plašt, ali da “Supermen ostaje, kao i ono što zastupa”. “Bila je zabavna vožnja sa svima vama, i uzbrdo i nizbrdo”, poručio je Kevil.

Gan je na tviteru objavio da će raditi na scenariju za novi film o Supermenovim mlađim godinama, dodavši da su kao poštovaoci Kevila razgovarali sa njim o “mnogim uzbudljivim mogućnostima saradnje ubuduće”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: