Podeli vest

Hil je izrazio zadovoljstvo što Srbija ima i novog ministra inostranih poslova.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

hil
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Srbija i SAD imaju mnogo zajedničkih interesa i drago mi je što je sada nova Vlada Srbije tu kao naš sagovornik, izjavio je danas ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

Na pitanje novinara da prokomentariše formiranje nove vlade i izbor za novog ministra spoljnih poslova, Hil je rekao da dve zemlje treba da rade na mnogo zajedničkih tema i projekata, i izrazio zadovoljstvo što Srbija ima i novog ministra inostranih poslova.

“Veoma nam je drago što je formirana nova Vlada Srbije, jer imamo mnogo toga što nas čeka i na čemu moramo zajedno da radimo. Drago mi je i što imamo novog ministra spoljnih poslova, jer postoje mnoge teme vezane sa spoljne poslove o kojima treba da razgovaramo”, kazao je Hil nakon predstave “Vilson i Pupin – prijateljstvo i etika”, u centru Beograda, u okviru manifestacije “Dani slobode”.

Naveo je da se veoma raduje sastancima koji se tiču pitanja energetike i da ih sa nestrpljenjem očekuje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

Dragan Stojković: SRBI NE UMIRU LAKO

Podeli vest
<a aria-label="Facebook" class="heateor_sss_facebook" href="https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fbilten.rs%2Fdragan-stojkovic-srbi-ne-umiru-lako%2F" title="Facebook"…