Podeli vest

U Kini se možete rešiti ljubavnice i to na diplomatski način. Dovoljno je da pozovete agenciju i profesionalna “učiteljica ljubavnica” će je ubediti da se okane vašeg muža

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

prevara
Foto: Shutterstock

Vang Zhenki, mlada žena iz Luojanga, u provinciji Henan, poznata je kao jedna od vodećih kineskih „učiteljica ljubavnica“.

Njena profesija je da ubedi ljubavnice da okončaju svoje veze sa oženjenim muškarcima.

Preljube nisu prihvatljive gotovo nigde u svetu, ali je Kina jedna od retkih zemalja u kojoj se borba sa ljubavnicama pretvorila u biznis.

Kako se otarasiti ljubavnice

Detektivske agencije u Kini imaju razrađen sistem za otkrivanje ljubavnica i ljubavnika, a čak angažuju i glumce i glumice u koje bi se preljubnici zaljubili kako bi okončali prethosnu vezu i ostali u stanju patnje za nekim ko je samo glumac.

Sve popularnije zanimanje je i „učiteljica ljubavnica“ koja se oslanja na više diplomatskih tehnika da ubedi ljubavnice da prekinu svoje veze i dopuste svojim partnerima da se vrate svojim porodicama.

Jedanu takvu “učteljicu” nedavno je profilisao jedan veliki kineski list, nakon što se saznalo da je jednom uspela da ubedi preko 800 ljubavnica u jednoj godini.

“Učiteljica” Vang Zhenki bila je inspirisana da preuzme svoju misiju okončanja afera ličnim iskustvima. Njen otac je prevario njenu majku dok je odrastala, pa je iz prve ruke saznala kakve negativne posledice vanbračne veze imaju na porodicu. Kasnije u životu, nakon udaje, morala je da se suoči i sa neverstvom sopstvenog muža.

Vang je nedavno rekla za list da se njen, sada bivši muž, oženio njom samo da bi zadovoljio svoje roditelje. On je zapravo još uvek bio zaljubljen u svoju bivšu devojku, a ubrzo nakon venčanja njih dvoje su nastavili svoju romantičnu vezu. Kada je saznala za njegovu prevaru, Vang je podnela zahtev za razvod i, oslanjajući se na svoje lično iskustvo u ophođenju sa ljubavnicama, postala je jedna od vodećih kineskih učiteljica u ubeđivanju.

Njen sistem funkcioniše tako što prvo špijunira ljubavnice, potom posećuje mesta na kojima se ona kreća i na kraju se sa njom sprijatelji. Kako sama tvrdi, kreće proces “otvaranja očiju ljubavnicama” koje nedugo potom napuštaju partnere.

Vang je za “The Paper” rekla da je uspela da ubedi oko 800 ljubavnica u jednoj godini, što joj je donelo neku vrstu statusa superheroja među koleginicama, kao i rekordne provizije. Jedna osoba je bila toliko impresionirana njenim rezultatima da je Vang ponudila 300.000 juana (44.500 dolara) da uči kod nje.

Pa ako ste bez posla, a ne znate čime bi se bavili, a za sebe smatrate da imate jaku moć ubeđvanja, ideja je tu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: