U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru završeno je saslušanje svedoka u istrazi protiv Dejana D. i Stefana J, osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Saslušanju su prisustvovali i osumnjičeni i roditelji ubijene devojčice, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Danas su ispitana tri svedoka. Dva svedoka su meštani Banjskog polja, koji su naveli da kritičnog dana nisu videli dete Danku Ilić. Treći svedok je meštanin Bora, koji je kritičnog dana u okviru svojih dnevnih sportskih aktivnosti trčao na Starobanjskom putu. Isti je potvrdio da je kritičnog dana video vozilo JKP „Vodovod“ koje je prošlo pored njega.

Pored Dejana D. i Srđana J. u ovom slučaju je osumnjičen i otac Dejana D. zbog sumnje da pomogao svom sinu da premesti telo devojčice. Dejan D. i Srđan J. se nalaze u pritvoru dok je Radoslav D., otac osumnjičenog Dejana D. nedavno pušten da se brani sa slobode

Rođeni brat Dejana D., Dalibor Dragijević je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja. Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još uvek nije pronađeno.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

No post found!