Podeli vest

Američki horor film “Osam očiju”, koji je u potpunosti sniman i radnja se dešava u Srbiji, biće premijerno prikazan na Noć veštica 31. oktobra (18:30) u MTS dvorani, najavili su danas iz Ded lejk (Dead Lake) festivala horora i vina.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

film
Foto: Shutterstock

Reditelj “Osam očiju” Ostin Dženings napravio je omaž italijanskim horor filmovima sedamdesetih godina, a film će biti prikazan u okviru predfestivalskog prohgrama devetog “Ded lejka”, koji će biti održan u Beogradu i tradicionalno u bioskopu “Abazija” na Paliću.

Kako je najavljeno, film čiji je koproducent Miloš Đukelić, a realizovala ga je njegova kuća Red prodakšn (Production), biće prikazan i u Cinegradu u Rakovici od 1 do 5. novembra, kao i u “Abaziji” između 1. i 3. decembra, u toku trajanja glavnog festivalskog programa.

“Film prati bračni par Kasi i Gava, kroz njihovo proputovanje po bivšoj Jugoslaviji. Nakon odluke da krenu na neplaniranu turističku ekspediciju sa misterioznim vodičem po imenu Sveti Petar, kada Gari nestane, Kasi uskoro shvati da je uvučena u sve paranoidniju mrežu manipulacije i ubistava”, kaže se u saopštenju.

Tokom prefestivalskog programa od 26. oktobra održava u “Abaziji”, biće prikazan i film “Pet noći kod Fredija”, svake večeri do 1. novembra od 22:30, dok će u okviru festivalskog programa na Paliću biti prikazan još jedan film sniman u potpunosti u Srbiji “Kuća lenjivaca”, u kome igra Stefan Kapičić, naveli su organizatori.

Festival će biti održan pod sloganom “Strava u Aleji platana”, u saradnji sa distributerskom kućom Megakom film, MTS dvoranom, bioskopom Cinegrand Rakovica, uz podršku Ministarstva kulture Srbije i Sekretarijata za kulturu Gradske uprave Beograda.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

orlić

VLADA: Orlić zvanično direktor BIA-e

Vlada Srbije donela je danas na sednici rešenje o postavljenju Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije. Saglasnost da Orlić bude…