Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će prijavljivanje za studentske platne kartice početi od 13. novembra.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vucic
Foto: Shutterstock

Kako je objavio Vučić na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav”, sa tim karticama vozne karte će biti 20 odsto jeftinije, avionske 10 posto, a doneće studentima i mnogo drugih beneficija.

Vučić je u video poruci istakao da danas ima dobre vesti i prvi put pokazao kako će studentska kartica da izgleda.

“Pošto ima mnogo onih koji govore da postoje studentske kartice, postoje studentske kartice, ali za studentske domove i njih je oko 25.000. Mi imamo oko 240.000 studenata i biće oko 240.000 platnih kartica za studente”, objasnio je Vučić i dodao da će one imati i lični broj.

“Tim studentskim platnim karticama moći ćete da dobijete 20 odsto popusta za vozne, 10 odsto za avio karte, ali i da imate značajne popuste i u svim drugim uslugama u našoj zemlji. Od trgovinskih lanaca do naplate drumarine i mnogih drugih stvari”, poručio je Vučić.

Dodao je da je to nešto jedinstveno i izuzetno što su uradili u saradnji sa studentima.

“Sa onima koji brinu o svojoj generaciji, sa onima koji žele da ostanu u zemlji i da brinu o budućnosti Srbije. Dobra, velika vest. Molim vas da se što pre prijavite i da zajednički uradimo velike stvari za našu mladost i našu Srbiju”, rekao je predsednik Srbije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: