Hrvatski fudbalski stručnjak, trener i menadžer Branko Karačić analizirao je mogući učinak ekipa na EURO 2024 i dao samo jednu preporuku fudbalerima Srbije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Karačić  je u svojoj analizi za Net.hr dao procene za sve grupe. U analizi grupe C u kojij se nalazi Srbija govorio je o pohedinačnoj igri naših igrača, ali i o selektoru Draganu Stojkoviću.

“Grupa C je složena grupa. Mislim da su tu Englezi favoriti i proći će dalje, a biće tu velika borba između Srbije i Slovenije,”, rekao je Karačić.

On je dodao da bi Slovenija mogla biti iznenađenje.

“Slovenija zahvaljujući gospodinu Keku ima jednu disciplinu i želju da se pokaže na jednom velikom takmičenju. Slovenija može biti dark -horse, vrlo nezgodna, poznavajući Kekov način razmišljanja i njegov rad. Razvili su jednu disciplinu i moć. Mogu biti ugodno iznenađenje.”

O fudbalski stručnjak kaže da nema problema sa pojedincima, ni sa selektorom, već sa timom.

“Srbija već godinama ima problema sa slaganjem jedanaestorice, dvadeset i petorice, bez obzira što imaju Dragana Stojkovića Piksija koji je bio veliki igrač. Međutim, kao selektor, bez obzira na njegovu kvalitet, mislim da Srbija godinama zaostaje za hrvatskom reprezentacijom, što na neki način i priznaju, iako imaju fantastične individualce. Trebali bi u tom “momčadskom dijelu” učiti od nas Hrvata”, poručio je Karačić za Net.hr.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: