Podeli vest

Sačuvali smo ljude i njihove domove, ali nažalost nismo uspeli da sačuvamo našu divnu prirodu, jer je izgorela velika četinarska šuma, rekao je Kašiković.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

požar
Foto: Pixabay

Helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske počeo je jutros destvo na području planine Bijela gora kod Trebinja, gde gori borova šuma, dok se oko 10 časova očekuje dolazak dva helikoptera iz Srbije, izjavio je komandir Teritorijalne vatrogasne jedinice iz tog grada Zdravko Kašiković.

On je naveo da instaliraju pokretni bazen na drugo mesto, kako bi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije imali sve spremno za dejstvovanje.

Kašiković je za RTRS istakao da će helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske dejstvovati koliko za to bude imao uslova.

Naveo je da je požarna linija jutros sva u dimu, te da ne mogu da ocene kolika je ona zapravo, ali da je sigurno više od 20 kilometara.

“Sačuvali smo ljude i njihove domove, ali nažalost nismo uspeli da sačuvamo našu divnu prirodu, jer je izgorela velika četinarska šuma”, rekao je Kašiković.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: