Podeli vest

I treći pripadnik navijačke grupe Bed Blu Bojsa (BBB), koji se sumnjiči za niz krivičnih dela počinjenih tokom navijačkog divljanja u Atini početkom avgusta, kada je smrtno stradaio navijač grčkog AEK-a Mihalis Katsouris (29), završio je u istražnom zatvoru.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Varaklas

Reč je o 29-godišnjaku za kojim je evropski nalog za hapšenje raspiala Grčka, a koji je isporučen Sisku, gde je ispitan, a potom odveden na sisački Županijski sud.

Sudija istrage odredila mu je istražni zatvor radi predaje i zbog opasnosti od bekstva, piše zagrebački Večernji list. Grčka je raspisala 10 evropskih naloga za hapšenje, kojima od Hrvatske traži da joj izruči 10 huligana koje sumnjiči za niz krivičnih dela počinjenih u sklopu zločinačke grupe. Radi se o paljevinama, eksplozijama pored stadiona, opšteopasnoj radnji, učestvovanju u tučama, nanošenju teških povreda, izradi eksplozivnih naprava…

Dosad je, prema dostupnim informacijama, uručeno pet evropskih naloga za hapšenje. Dvojica pripadnika BBB-a koje traži Grčka su ispitana u tužilaštvu, nakon čega su im određene mere opreza. Preostala trojica završila su u istražnom zatvoru.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: