Podeli vest

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) održana je danas sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj je verifikovana odluka o imenovanju Ljubinka Drulovića za selektora mlade reprezentacije (U21).

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

fudbal
Foto: Pixabay

FSS je pre 10 dana sa mesta selektora mlade reprezentacije Srbije smenio Dušana Đorđevića i na njegovo mesto postavio Ljubinka Drulovića.

U saopštenju FSS se navodi da su izabrani članovi Stalnih komisija FSS: Stručni odbor, Takmičarska komisija, Komisija za ženski fudbal, Komisija za futsal i fudbal na pesku, Komisija za finansije, Komisija za stadione, bezbednost i sigurnost, Komisija za status i registraciju igrača. Za predsednika Medicinske komisije FSS izabran je direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. dr Milovan Bojić.

“Članovi IO FSS prihvatili su izveštaj povodom organizacije sednice UEFA Het-trik komiteta koji se održao u SC FSS u Staroj Pazovi, istovremeno konstatovali pohvale od strane UEFA za sjajnu organizaciju čitavog događaja. Doneta je odluka o donošenju Pravilnika koji uređuje licenciranje fudbalskih klubova. Usvojen je Finansijski izveštaj FSS za period od prvog januara do 30. septembra ove godine”, navodi se u saopštenju FSS.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: