Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas, povodom održavanja izbora na severu KiM u kojima Srbi ne učestvuju, da je “ovo dan kada je poslednji evropski geto legalizovan i legitimizovan”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

brnabić
Foto: Shutterstock

“Isti oni koji su pre 10 godina dogovorili i garantovali Briselski sporazum, za koji nikada nisu ni planirali da ga primene. Osećajte se ponosnim! Slavite danas vaša dostignuća. U slavu onoga što ste stvorili!”, navela je Brnabić na Tviteru, obraćajući se Evropskoj uniji, američkoj ambasadi i OEBS-u u Prištini.

Brnabić je objavila fotografije kontejnera – privremenih biračkih mesta koja obezbeđuju pripadnici policije i vozilo Kfora, navodeći da te fotografije “zaista oslikavaju ‘vladavinu prava'” i pravo značenje ‘demokratskih izbora’ na Kosovu i Metohiji, koji su podržani od strane EU i Kvinte”.

“Molim OEBS da obrati pažnju i da obavezno ovo preporuči drugima kao najbolji primer: održavanje izbora u privremenim kontejnerima pod direktnim nadzorom oružanih snaga. Izbori – slobodni i fer, sa oružanim snagama i oklopnim vozilima! To je Evropa u 21. veku!”, napisala je Brnabić.

Kako je premijerka navela, “ovo sada postaje nova demokratska norma, uvedena i podržana od strane kreatora ‘Republike Kosovo'”.

“Na kraju ove šarade, ovakvi izbori, u ovakvim uslovima, smatraju se normalnim, od strane licemera koji štite i brane takvu ‘republiku'”, zaključila je Brnabić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ