Podeli vest

Prema informacijama Puteva Srbije, u periodu od 7 do 15 časova, izvode se radovi na košenju putnog pojasa, u zaustavnoj saobraćajnoj traci na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Lajkovac – Ljig

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

auto-put
Foto: Pixabay

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Takođe, od 06.do 30. maja u periodu od 7 do 17 časova, izvode se radovi na mašinskom iskopu odvodnih jarkova na delu državnog puta II B reda broj 430, na deonici Bojnik – Mijajlica.

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Na auto-putu E-75 kod petlje Beograd najavljeni su za danas radovi na sanaciji oštećenog kolovoza za isključenje prema Beogradu od 9 do 16 časova, pod saobraćajem, obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na deonici puta Beograd – Obrenovac, na teritoriji opštine Obrenovac, do 15. maja od 7 do 17 časova svakog radnog dana i subotom najavljeni su radovi na rekonstrukciji ulice Kralja Aleksandra. Radovi se izvode od novog kružnog toka do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicom uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Bajmok – Aleksa Šantić, obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji od 08. maja od 7 sati do 27. maja do 12 sati. Alternativni putni pravac: Bajmok – Bački Sokolac, Kljajićevo – Čonoplja – Svetozar Miletić.

Na deonici Aranđelovac – Lipovac izvode se radovi na rehabilitaciji puta, od 08. maja do 01. avgusta u periodu od 7 do 17 časova uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je Aranđelovac – Krćevac – Topola.

Na deonici Golubinci – Stara Pazova (centar) najavljena je izmena režima saobraćaja zbog radova na železničkoj pruzi Beograd – Kelebija, do 07. juna.

Vozila iz smera Stare Pazove prema Golubincima, posle prelaska mosta skreću desno i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju, prolaze ispod mosta desno i dalje servisnom saobraćajnicom pored mosta i državnog puta do ponovnog uključenja na državni put. Iz suprotnog smera koristi se isti pravac kretanja vozila, navedeno je u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: