Podeli vest

Na parkiralištima JKP “Parking servis” u toku je 12. sezona akcije “Parkiraj i bicikliraj” u okviru koje je svim korisnicima parkirališta omogućeno da besplatno iznajme bicikle sve do jeseni.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

bicikle
FOTO TANJUG/ PREDRAG MITIĆ

Dragana Brdar iz JKP “Parking servis” kaže da je za 12 godina skoro 260.000 korisnika je besplatno vozilo bicikle voznog parka JKP “Parking servis”, a da će od ove sezone to zavisiti i od vremenskih prilika.

“Naši sugrađani mogu da besplatno iznajme bicikle na našim parkiralištima i u garažama. Reč je o parkiralištima ‘Ada Ciganlija’ i ‘Milan Gale Muškatirović’, kao i o garažama ‘Obilićev venac’, ‘Zeleni venac’ i ‘Masarikova’.

Sama akcija funkcioniše da bilo ko ko dođe i parkira svoj automobil na nekim od našim objekata može iznajmiti čak četiri bicikla po ceni parkinga jednog automobila”, rekla je Brdar.

Prema njenim rečima najveći broj bicikala na raspolaganju je na izletištu Ada Ciganlija, na kome celodnevno parkiranje košta samo 150 dinara.

“Ove godine u poslednjih desetak dana, od kada je krenula nova sezona, oko tri hiljade korisnika je iznajmilo bicikle. Ove godine imamo 400 bicikala za odrasle i 115 bicikala za decu. Osim klasičnih bicikala, za vožnju po asfaltu, vozači sada mogu na besplatno korišćenje preuzeti i neki od 5 novih bicikala, takozvanog Feti modela, sa debelim gumama, za vožnju po zahtevnijim terenima, kao što su podloge od peska i šljunka”, rekla je Brdar.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: