Podeli vest

U selu Ribare kod Jagodine danas oko 12.30 časova napadnuti su i vređani aktivisti Srpske napredne stranke dok su lepili plakate sa pozivom za predizborni miting liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ u nedelju, saopšteno je iz jagodinskog SNS.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto:Shutterstock

Oni navode da je aktivistima prećeno i da je plakat sa pozivom na miting oskrnavljen, a da je nepoznati počinilac posle pozivanja policije pobegao svojim vozilom.

Policija je došla na lice mesta i izvršila uviđaj, a aktivisti su posle incidenta o njemu obavestili i predsednika Gradskog odbora SNS u Jagodini i narodnog poslanika Nikolu Radosavljevića.

On je rekao da je aktivistima SNS više puta do sada prećeno, da su i pojedini političari iz Jagodine pretili njihovim aktivistkinjama, kao i da je i sam više puta bio izložen pretnjama.

Radosavljević je rekao da neće dozvoliti da se ovakvi incidenti više dešavaju u Jagodini i ocenio da oni koji se služe politikom nasilja i mržnje pokazuju da im je to jedini adut, i da su bez programa i realnih rešenja za boljitak građana Srbije.

On je pozvao građane Jagodine da se u nedelju okupe na skupu, da pokažu pristojnu Srbiju i podrže predsednika Aleksandra Vučića u ostvarivanju programa koji su zacrtani do 2027. godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: