Podeli vest

Bivša zadrugarka i voditeljka Jelena Pešić za Bilten.rs otkriva kako teku pripreme za njeno venčanje i odgovara na pitanje šta bi i kom zadrugaru došapnula da može.

Autor : Bilten.rs

Jelena Pešić, Foto: privatna arhiva

Jelena Pešić završila je svoje učešće u prethodnoj zadruzi kao jedna od najpristojnijih učesnica koje su ikada ušle u rijaliti. Uspešan završetak učešća u “Zadruzi” doneo joj je novi posao i Mladena Vuletića, novu ljubav i to onu do kraja života.

Vest da je Jelena u drugom stanju preplavila je medije, a mi smo u njenoj pauzi između planiranja venčanja, pripiprema za dolazak bebe i snimanja uspeli da od nje dobijemo odgovore na najaktuelnija pitanja.

bilten.rs logo

Kako teku pripreme za venčanje i postoji li neki detalj ili običaj koji bi volela da se ispoštuje tokom ceremonije?

Svašta nešto sam zamislila kada je venčanje u pitanju a koliko ću uspeti i stići da odradim ne znam . Malo vremena je ostalo i hiljadu je obaveza oko istog, ali nadam se da će na kraju sve biti gotovo pa i ti detalji oko kojoh se ja bavim.

bilten.rs logo

Da li ti smeta što se najčešće u medijskim naslovima uz tvoje i Mladenovo pomene i ime Dalila?

Ne smeta mi jer je to njegova prošlost, da su moji bivši partneri poznati javnosti i uz moje ime bi išlo njihovo. Svi mi imamo prošlost ovakvu ili onakvu, ti ljudi tamo ostaju i to je ono što je bitno.

bilten.rs logo

Da imaš priliku da nekom od zadrugara šapneš jednu jednu rečenicu ili daš neki savet, kome bi i bio upićen i šta bi rekla?

Šapnula bih Đedoviću i Matoroj da ih volim 🤣
Pa… Šapnula bih Tari da se malo smiri i šapnula bih Ša da što pre dođe sebi i da radi na tome da se oporavi od svega što mu se dešava .

bilten.rs logo

Sjajno si se snašla u ulozi voditeljke. Da li postoji gost ili gošća koje bi volela da vidiš u svom studiju, a da do sada za to nije bilo prilike?

Hvala na komplimentu, mislim da je ovaj posao takav da iz dana u dan sve više učiš, a dobro je što imam i od koga . Dosta pratim rad kolega koji su dugo u ovom poslu, pa tako korigujem i sebe. Gost koga bih volela da vidim kod nas je Ceca . Cecu volim, volim njene pesme i volela bih da imam priliku da intervjuisem upravo nju.