Podeli vest

Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović u toku dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

fudbal
Foto: Shutterstock

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata – prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio “duplu krunu” u sezoni 2016/17 i drugi put u prethodnih šest meseci.

Između toga tri sezone proveo je u Konji, a jednu u Al Ahliju iz Katara.

“U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se”, rekao je Jevtović.

Imao sam zimus poziva sa drugih strana, ali sam se vratio u Partizan sa velikom ambicijom da probamo da ponovimo 2017. godinu i ”duplu krunu”.

“Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Nažalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbog toga. I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje”.

Jevtović je istakao da je “Partizan u najboljim mogućim rukama – rukama sjajnog trenera Ilije Stolice i sjajnih igrača”.

“Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se i verujem u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka”, poručio je Jevtović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: