Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović rekao je da je opozicija uputila poziv vlastima na dijalog u vezi sa izbornim uslovima i da je sada, kako kaže, na predstavnicima vlasti da daju odgovor.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

MILOS JOVANOVIC
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ARHIVA

Jovanović je za N1 rekao da će se u proces pregovora o izbornim uslovima ući ako bude, kako kaže, sluha i razuma, pa se do nečega možda može doći, a ako ne bude odgovora, dodaje da znaju “šta im je činiti”.


Povodom predstojće sednica Skupštine Srbije koja je zakazana za ponedeljak, Jovanović kaže da će ona “proteći kako će proteći“, i da će “verovatno tu biti iskazano nezadovoljstvo sa opozicione strane“.


On je preneo i da je stav celokupne opozicije bio da se ne ide na konsultacije poslaničkih grupa o izboru potpredsednika parlamenta, jer imaju načelni dogovor da ne daju kandidate za potpredsednike kao i da ne vode skupštinske odbore.


Predstavnici koalicije “Srbija protiv nasilja” i koalicije NADA zatražili su pre dva dana razgovore sa predstavnicima vlasti u vezi sa poboljšanjem izbornih uslova.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ