Podeli vest

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan saopštilo je danas da je Prvi osnovni sud u Beograd presudom odlučio da nema promene zakonskih zastupnika JSD Partizan u Agenciji za privredne registre.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Sud suđenje
Foto: Pixabay

Iz JSD Partizan navode da su presudom odbačene sve optužbe protiv klubova članova JSD Partizan i predsednika ovog Društva Ostoje Mijailovića.

“Presuda ima sedam stavova od kojih će se JSD Partizan nakon današnjeg prijema iste žaliti na dva stava. Istovremeno, JSD Partizan iz obaveze prema istinitom informisanju javnosti naglašava kako je na današnji dan, presuda iz stava jedan irelevantna, jer je izabrani predsednik JSD Partizan na tu funkciju izabran na sednici koja je održana 17. marta ove godine”, saopšteno je iz JSD Partizan.

“JSD Partizan je presudu primio na današnji dan i ostaje nejasno kako je samo deo te presude (stav jedan) dospeo u javnost baš 22. juna na dan odigravanja najvažnije utakmice u sezoni za KK Partizan, čiji je predsednik ujedno i predsednik JSD Partizan. Ovu misteriju, JSD Partizan ostavlja crno-beloj javnosti da razreši”, zaključuje se u saopštenju JSD Partizan.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: