Podeli vest

Danas se igraju završni mečevi grupa A i B, Holandija i Engledska najbliži plasmanu u osminu finala gde bi mogli jedni na duge

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

KATAR 2022
Foto: Shutterstock

Ulazimo u završnu rundu takmničenja po grupama. Sada sve kalkulacije padaju, jasni su uglavnom putevi za dalje, i za po dva mesta iz svake grupe koja vode u osminu finala boriće se veliki broj reprezentacija u naredna 4 dana.

Danas su na programu utakmice u grupama A i B, logično, u istim terminima od 16 i 20h.

LALE BLIZU PLASMANA

Bez obzira što do sada nisu oduševili, Holanđani imaju , na papiru, najlakši zadatak da protiv slabašnog domaćina pobedom overe prvo mesto i lakšeg protivnika iz grupe B.

U isto vreme, možda i meč dana, igraju Ekvador i Senegal. Dva kontinenta, dva mentaliteta i potpuno dve različite fudbalske škole, Senegalu samo pobeda odgovara a južnoamerikancima je i bod dovoljan. U tom smislu, ne očekujemo goleadu niti igru Ekvadora na pobedu u ovom meču.

GORDI ALBION IMA VELIKE AMBICIJE

Englezi konačno liče na sebe. Prvi meč i goleada protiv Irana malo su ostali u senci remijem bez golova sa Amerikancima, ali danas bi bilo razuočarajuće sve osim pobede protiv komšija iz Velsa, a koji su se praktično oprostili daljeg plasmana,

Sasvim druge ambicije ima probuđeni Iran, koji ima i motiv više protiv Amerike da sačuva bod prednosti i napravi istorijski korak ka plasmanu dalje. Amerikance svaka pobeda vodi dalje.

Biće zanimljivo, posebno ako Holandija ili Engleska ne zauzmu prva mesta i tako se sastanu već u osmini finala.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: