Podeli vest

Princ i princeza od Velsa, Vilijam i Kejt, dirnuti su porukama koje su dobili nakon što je Kejt saopštila da joj je dijagnostikovan rak, saopštio je portparol Kensingtonske palate.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/Chris Jackson (POOL)

“Princ i princeza su izuzetno dirnuti ljubaznim porukama ljudi ovde u Velikoj Britaniji, širom Komonvelta i širom sveta kao odgovor na poruku Njenog Kraljevskog Visočanstva”, navodi se u saopštenju, prenosi BBC.
Dodaje se da su zahvalni na tome što je javnost razumela njihov zahtev za privatnošću.


Princeza od Velsa Kejt u petak je objavila video-poruku u kojoj je saopštila da joj je dijagnostikovan rak dok je bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na londonskoj klinici početkom godine.


Kejt je poslednji put viđena na zvaničnoj kraljevskoj službi za Božić, kada je sa ostatkom porodice išla u crkvu u Sandringemu.
U januaru je primljena u bolnicu na dve nedelje i očekivalo se da će se oporavljati nekoliko meseci.


Njeno nepojavljivanje u javnosti podstaklo je glasine o njenom zdravlju, koje su se samo pogoršale kada je objavila porodičnu sliku povodom Dana majki, gde je Kejt sedela okružena sa troje dece.


Nakon što se pokazalo da je slika digitalno izmenjena, Kejt se lično izvinila zbog uređivanja slike, ali originalna fotografija nikada nije objavljena.
Ona i Vilijam su tada primećeni u radnji na farmi u Vindzoru, što je izazvalo neobične spekulacije da ju je zamenio dvojnik.


Princeza je, međutim, istakla da je dobro, da je svaki dan sve jača i da se fokusira na stvari koje će joj pomoći da se izleči, zatraživši privatnost kako bi omogućila porodici da se nosi sa njenim stanjem.


“Nadamo se da ćete razumeti da nam, kao porodici, sada treba malo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoj tretman. Moj rad mi je uvek donosio osećaj ispunjenosti i radujem se što ću se vratiti kada budem mogla, ali za sada moram da se fokusiram na potpuni oporavak”, rekla je Kejt.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: