Podeli vest

Razvod poznatog glumca Kevina Kostnera i njegove supruge Kristin Baumgartner doveo je par pred sud zbog iznosa alimentacije, a nakon dva dana saslušanja presuđeno je u korist glumca.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

RAZVOD BRAKA
Foto: Pixabay

Sudija je presudio da Kostnerova mesečna alimentacija ipak neće biti povećana, što je tražila njegova bivša supruga.

Glumac će mesečno isplaćivati 63.209 dolara za izdržavanje dece, što je mnogo manje od iznosa koji je ona tražila. “U ovoj bici nema pobednika”, rekao je Kostner posle saslušanja, prenosi Dejli Mejl.

Kostner je priznao da mu je njegov tim davao ne baš realne verzije svog računovodstva.

“Shvatili smo da ima puno stvari koje ne znam”, rekao je glumac na sudu.

Računovođa glumca otkrio je navodne navike trošenja Kostnerove supruge, podelivši pregled porodičnih mesečnih troškova koji iznose oko 240.000 dolara, a iz kojih proizlazi da je Kristin u proseku trošila 18.000 dolara mesečno na dizajnersku odeću i više od 3.000 dolara na kozmetičke proizvode i tretmane.

Naime, bivšoj Kostnerovoj supruzi privremeno je, na saslušanju u maju, dodeljeno 129.755 dolara mesečne pomoći za njihovo troje djece i to nakon što je prvo tražila 248.000 dolara. Kostner je tada ponudio iznos od 51.000 dolara. Zbog nemogućnosti dogovora par je završio na sudskom saslušanju uoči kojeg je Baumgartner tražila 175.057 dolara mesečno za alimentaciju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

orlić

VLADA: Orlić zvanično direktor BIA-e

Vlada Srbije donela je danas na sednici rešenje o postavljenju Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije. Saglasnost da Orlić bude…