Podeli vest

Ministarka Darija Kisić podelila je novogodišnje paketiće deci iz hraniteljskih porodica sa teritorije Beograda, Šapca, Loznice i Valjeva.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

kisić
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI I DEMOGRAFIJI/ DEJAN UROŠEVIĆ

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić podelila je danas novogodišnje paketiće deci iz hraniteljskih porodica sa teritorije Beograda, Šapca, Loznice i Valjeva, koje je Ministarstvo obezbedilo u saradnji sa pojedinim preduzetnicima.

Ona je sa mališanima u beogradskom Dečijem kulturnom centru kitila novogodišnju jelku, kada je naglasila da se “svi raduju božićnim i novogodišnjim praznicima, ali da je ipak dečija radost mnogo veća”.

“Nadam se da su deca danas uživala, jer nema lepših trenutaka od onih provedenih sa mališanima, a u novoj 2023. godini želim im mnogo zdravlja, osmeha i druženja, kao i lepih trenutaka i novih prijatelja”, poručila je Kisić.

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju saopštava da je novogodišnje paketiće za decu iz hraniteljskih porodica sa teritorija pomenutih gradova obezbedilo u saradnji sa kompanijom “Mocart”.

Dodaje se da su zajedno s kompanijama – “Deleze”, “Delta”, “Lidl”, “Bambi”, “Pertini” i “Ninamedija” – pripremljeni paketići i za decu iz drugih hraniteljskih porodica u Srbiji.

Ministarka Kisić zahvalila se ovim društveno odgovornim kompanijama na podršci kojom su obezbeđeni paketići.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: