Podeli vest

Sednuca Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS), koja je počela u 13 sati u Staroj Pazovi, očekivano je veoma zanimljiva, a buru je podigao Novjca Tončev.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

fudbal
Foto: Pixabay

Kao što je Tanjug najavio, Tončev, koji je član Izvršnog odbora, zatražio je da se na sednici podnese izveštaj o kriterijumima na osnovu kojih je sastavljena delegacija FSS za Mundijal u Kataru, kao i visinu troškova.

Takođe, zatražio je da članovi dobiju na uvid visinu nagrade članovima FSS koja je isplaćena pre odlaska u Katar, kao i da se utvrdi odgovornost za to što je prilikom tih odluka “prenebregnuta” nadležnost Izvršnost odbora.

On se i pojavio na sednici gde je, kako prenose pojedini mediji, rekao da je selektor Dragan Stojković Piksi na ime plasmana u Katar dobio premiju od 1,5 miliona evra, a da su zamenik predsednika Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor Stevan Stojanović dobili po 350.000 evra, a svaki igrač po 100.000 evra.

Takođe, Tončev je zatražio da se glasa o smeni Šurbatovića. Sednica još traje, a izveštaj o nastupu na Mundijalu trebalo bi da podnese direktor Stojanović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: