Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je danas saopštenje u kom se navodi da je američki košarkaš Šabaz Nejpir zatražio da napusti klub, kao i da je u njegovom ugovoru ugrađena klauzala po kojoj igrač može da nastupa samo u milanskoj Olimpiji.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ, arhiva

“KK Crvena zvezda u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa obaveštava javnost da je igrač Šabaz Nejpir zatražio 18.12.2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera KK Crvena zvezda Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju”, piše u saopštenju “crveno-belih”.

Dodaju da je politika kluba takva da nikoga ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu, neće primoravati da bude deo nečega protiv svoje volje.

“KK Crvena zvezda postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu ‘Olimpija Armani’ iz Milana. Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023.godine u Beogradu uz saglasnost obe strane”, navodi se u saopštenju crveno-belih.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: