Podeli vest

Skupština Košarkaškog kluba Crvena zvezda donela je danas odluku da će klub do oktobra i izbora nove uprave voditi sadašnja uprava, koja će imati status vršioca dužnosti, kao i da će “crveno-beli” svoje utakmice naredne sezone igrati u Beogradskoj Areni.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zvezda
Foto: Shutterstock

“Redovnoj sednici prisustvovalo je 40 od 56 članova skupštine, a dnevni red sastojao se od osam tačaka.Predsednik kluba informisao je članove skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, planovima kluba za narednu sezonu takmičarsku 2023-2024. Takođe, jednoglasno je od strane skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment u prethodnoj i narednoj sezoni, ali i ciljevima prvog tima u sledećoj takmičarskoj sezoni koji su najveći”, stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

U saopštenju se navodi da su ciljevi kluba u narednoj sezoni, osvajanje sva četiri trofeja.

“Jednoglasno su usvojeni ciljevi prvog tima, a to je osvajanje trofeje u sva 4 takmičenja u sezoni 2023-2024. Zbog toga, očekuje se maksimalna podrška celokupne zvezdaške javnosti. Takođe, jednoglasno je od strane delegata usvojen predlog budžeta kluba za narednu sezonu, a podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će KK Crvena zvezda Meridianbet učiniti povodom novonastale situacije u ABA ligi jtd čiji je KK Crvena zvezda – suvlasnik. Sve utakmice KK Crvena zvezda Meridianbet, igraće će se u narednoj sezoni u Beogradskoj Areni. Prodaja sezonskih karata startuje početkom septembra. Takođe, usvojen je predlog da aktuelno predsedništvo pređe u VD stanje do jeseni, kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima”, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: