Podeli vest

MUP: Bogdanović izneo neproverljive podatke, odbio poligraf

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Služba za borbu protiv organizovanog kriminala, povodom informacija koje je o ubistvu Olivera Ivanovića izneo u medijima, pozvala je Bobana Bogdanovića da u skladu sa zakonom svoja saznanja saopšti istražnim organima pre nego medijima, saopšteno je danas iz MUP-a.

MUP sa žaljenjem konstatuje da Bogdanović nije izneo nijednu novu činjenicu, niti je bilo koji od svojih navoda potvrdio bilo materijalnim dokazima, bilo izjavama svedoka.

””Svi njegovi navodi se isključivo oslanjaju na njegove navodne razgovore sa pokojnicima i odnose se na navodne radnje pokojnika, te shodno tome potpuno neproverljive””, navode iz MUP-a.

Dodaje se da je predlog policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova da te navode potvrde na poligrafu, Bogdanović odbio.

Bogdanović je u intervjuu za Krik izneo tvrdnje da mu je njegov prijatelj Aleksandar Gligorijevic zvani Puke, kako je rekao, uticajan kriminalac iz grupe „Principi“ Veljka Belivuka, rekao da je ubistvo Ivanovića naručio Zvonko Veselinović, a Belivuk obezbedio ubicu, Ljubomira Lainovića, sina nekadašnjeg žestokog momka iz Novog Sada, Branislava Lainovića.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: