Tužioci Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložili su da se utvrde uzroci tri požara koja su tokom 23. i 24. juna izbili u Beogradu, saopštenoj e danas iz tog tužilaštva.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

vatrogasci
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

Tužilac je naložio policijskim službenicima da obave razgovore sa svim učesnicima, da pribave video snimke, kao i da na lica mesta izađu veštaci za požare i eksplozije radi utvrđivanja uzroka požara.

Takođe je naloženo da sačine zapisnike o pregledu lica mesta i foto-dokumentaciju, te da nakon što preduzmu sve radnje, javnom tužiocu dostave izveštaj sa svim prikupljenim dokazima, nakon čega će biti utvrđene dalje činjenice o nastalim požarima. Dva požara su izbila na teritoriji Surčina i jedan na teritoriji Novog Beograda.

Goreli kafić, klanica i magazin filmske opreme

Po nalogu pripadnici PU za grad Beograd, UKP, petog odeljenja su u saradnji sa PS Surčin izvršili su uvidjaj na lokacijama u Surčinu gde su izgorele klanica i magacin filmske opreme, dok je javni tužilac, u saradnji sa pripadnicima UKP, petog, osmog i desetog odeljenja i Odeljenja za inspekcijski nadzor Uprave sektora za vanredne situacije izvršio uvidjaj požara na Novom Beogradu gde je izgoreo kafić.

Posledice sva tri požara su velika materijalna šteta, a povređenih nije bilo.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: