Podeli vest

“Komedija na tri sprata”prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

film
Foto: Shutterstock

Da li su nam komšije i dalje bliže od najbližih rođaka? Da li se ljubav zaista krije tamo gde je najmanje očekujemo? i konačno, da li i najveći strah možemo pobediti velikom upornošću? – samo su neke od linija priča koje će nas nasmejati, ali i raznežiti u prvom filmu mlade rediteljke Sandre Mitrović “Komedija na tri sprata” , koji će svoju svetsku premijeru imati 25. avgusta na Filmskom festivalu u Nišu, saopštili su producenti.

“Komedija na tri sprata”prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Te i takve komšije verno su dočarali bardovi domaćeg glumišta: Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, ali i mlade snage Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić i Pavle Mensur.

Nakon studija u Londonu, Sandra Mitrović je master diplomu stekla na Univerzitetu Kolumbija, odakle nosi veliko znanje i iskustvo. Kreator je osam kratkih filmova, a sada je predvodila autorsku ekipu na svom prvom dugometražnom filmu.

Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija. Velika beogradska premijera se očekuje sredinom oktobra.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: