Komemoracija povodom smrti Dejana Milojevića, nekadašnjeg košarkaša i trenera, koji je preminuo 17. januara u SAD od posledica srčanog udara održana je danas u Skupštini Beograda.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Sahrana Milojevića, koji je preminuo u 47. godini, biće održana u ponedeljak, 12. februara na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.


Opelo će početi u 13 časova, sahrana pola časa kasnije.


Na početku komemoracije pušten je video snimak na kom je opisana njegova prebogata igračka i trenerska biografija, od Beovuka preko FMP-a, Partizana, Budućnosti, Valensije, Galatasaraja, reprezentacije, Mege, do Golden Stejta.


U ime Košarkaškog saveza od Milojevića se oprostio predsednik Predrag Danilović, a u ime ministarstva sporta državni sekretar Marko Kešelj.

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ


Emotivan oproštaj od Milojevića imao je košarkaški menadžer Miško Ražnatović, koji je zajedno sa njim sarađivao tokom cele karijere, prvo igračke, a potom trenerske u Megi, a kasnije u SAD.


Komemoraciji su, osim porodice i prijatelja, prisustvovali i brojni ljudi iz sveta košarke.
Tu su bili i Svetislav Pešić, Božidar Maljković, Dejan Bodiroga, Ostoja Mijailović, Duško Vujošević, Aleksandar Džikić, Milenko Tepić, Dejan Tomašević, Vule Avdalović, Miodrag Ražnatović, Veselin Petrović, Miroslav Berić, Mlađan Šilobad, Milenko Topić, Vlade Đurović, Igor Rakočević, Novica Veličković…


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ