Podeli vest

Prvoj od dve večeri “Music Awards Ceremony” (MAC) u beogradskoj Štark areni prethodio je “crveni tepih” kojim su prošla brojna imena pop i folk muzike regiona.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

KONSTRAKTA
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Pred izuzetno brojnim novinarskim ekipama uz kratkotrajno poziranje pred kamerama i izjave prošli su Konstrakta, Marko Luis, Emina Jahović, Aco Pejović, Marko Bulat, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Sara Jo, Petar Grašo, dvojac Buč Kesidi i drugi.

Pop pevačica Sara Jo je rekla novinarima da jedva čeka ovakve prilike kao što je MAC jer voli i istinski uživa u pojavljivanju na sceni.

“Jedva sam čekala da se nešto ovako desi. Sviđa mi se da je godina krenula sa ovim. Napravili smo sjajan kostim, zamisli sve kao treba da izgleda, krenuli sa koreografskim probama i kostimskim i mislim da će biti jedan lep nastup i zabavan za publiku”, rekla je Sara Jo.

Govoreći o očekivanju MAC nagrada, Sara Jo je istakla da “znače nominacije, jer u ovom poslu ne može da se meri objektivno uspeh nekog izvođača”.

“Sve se na kraju svodi da li ti uživaš u tome ili ne, da li radiš dobru stvar iili ne. I da pokušaš da nađeš svoju ciljnu grupu. Ali prija, sama nominacija je neka vrsta priznanja”, naglasila je pevačica. Predstavnica Srbije na prošloj Evroviziji Konstrakta je rekla novinarima da ne zna tačno u kojim kategorijama je nominovana na MAC-u, osim za alternativnu pop numeru, da je došla da se zabavi ali da joj neće smetati “ako padne koja nagradica”.

Pevačica je nedavno sa svojom Zemljom gruva nastupila na Eurosonik festivalu u Groningenu, a soinoć se pojavila odevena u široku crnu haljinu do poda, sa velikim belim okovratnikom.

“Nije ovo sveštenički. Bila sam u Holandiji pa sam inspirisana Holandijom. Došla sa ovom kragnom – polomila vrat nisam”, bila je duhovita Konstrakta. Pop pevačica Jelena Rozga je delu prisutnih novinara na “crvenom tepihu” čak otpevala nekoliko stihova velikog regionalnih hita “Ginem” njene nekadašnje grupe Magazin iz Splita.

“Ja samo tu od prvog MAC-a, ja sam tu domaća. Očekujem dobru zabavu. Najveća nagrada je to što publika peva moje pesme na koncertima. Super, genijalno je da smo svi tu na jednom mestu, družimo se, lepo nam je”, rekla je Rozga. Pop pevačica Karolina Gočeva je rekla da događaj kao MAC znači i izvođačima i publici “zato što nema puno ovakvih manifestacija i lepo je biti deo jedne ovakve manifestacije”.

“Svakom nastupu pristupam jednako ozbiljno. Meni je isto Evrovizija, nastup na MAC-u ili koncet. Uvek se potrudim da budem u stilu”, rekla je Gočeva. Pop pevačica Emina Jahović je rekla da njen nedavni singl “Slagaću vas sve” “ima lepu socijalnu poruku”, i da će sa sledećim duetom sa folkerom Acom Pejovićem planiranim za Dan zaljubljenih označiti početak njene nove faze sa 15, 20 pesama u pripremi, a u planu je i koncert u Štark areni.

Pop soul pevač Marko Luis je novinarima priznao da je veseo jer slavi rođendan, kao i da događaja kao što je MAC u tehničkom i produkcijskom smislu nema u regionu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ