Podeli vest

Nemački mediji nazivaju Konstraktu “srpskom Lejdi Gagom”, a naša predstavnica na Eurosongu kaže da ima pažnju evropskih medija u Torinu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

evrovizija
Foto: Shutterstock

Ana Ðurić – Konstrakta nastupa večeras kao predstavnica Srbije u drugom polufinalu takmičenja za Pesmu Evrovizije u Torinu, a u programu K1 televizije poručuje da će zajedno sa svojom ekipom dati sve od sebe da se domogne finala u subotu 14. maja.

Nemački mediji nazivaju Konstraktu “srpskom Lejdi Gagom”, a naša predstavnica na Eurosongu kaže da ima pažnju evropskih medija u Torinu pre svega zbog teksta pesma “In corpore sano”.

“Pominjemo Megan Markl, pa je to najinteresantnije medijima u inostranstvu” kaže Konstrakta i naglašava da se zajedno sa svojom ekipom naporno pripremala za večerašnji nastup.

“Daćemo sve od sebe večeras u Torinu. Spremni smo da na najbolji način predstavljamo Srbiju” kazala je Konstrakta.

Kako kaže još uvek sebe uhvati kako glasno misli “da li je realno da sve ovo dešava”

“To su moje unutrašnje borbe, ali nije da ne uživam. Nije ideja da se lažemo…Itekako uživamo u Torinu” kazala je Konstrakta.

Prema njenim rečima sa prve polufinalne večeri dopali su joj se predstavnici Holandije i Portugala…

“Opšti je utisak u Torinu je da će naše polufinalno veče biti zabavnije …tako da će naš cilj, plasman u finale, biti teži… , ali nadamo se najboljem” kazala je Konstrakta.

Prvo polufinale Pesme Evrovizije održano je 10. maja.

Na njemu je nastupilo 18 zemalja, u finale su ušli predstavnici Švajcarske, Jermenije, Islanda, Litvanije, Portugalije, Norveške, Grčke, Ukrajine, Moldavije i Holandije.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: