Podeli vest

Kompanija Tinder od danas uvodi na svoju istoimenu platformu za upoznavanje novu funkciju “Tinder provodadžija” (“Tinder Matchmaker”) kojom korisnici mogu da pozovu svoje prijatelje, uključujući one koji nisu na platformi, da im predlože nove emotivne partnere.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Kompanija Tinder od danas uvodi na svoju istoimenu platformu za upoznavanje novu funkciju "Tinder provodadžija" ("Tinder Matchmaker") kojom korisnici mogu da pozovu svoje prijatelje, uključujući one koji nisu na platformi, da im predlože nove emotivne partnere.
foto:Pixabay

Firma je saopštila da je ideja nove funkcije Tindera da korisnici saznaju ko bi prema mišljenju njihovih prijatelja – ili čak članova porodice – bio za njih odgovarajući partner, prenosi Teh kranč.

U saopštenju se dodaje da je ova funkcija inspirisana podacima korisnika Tindera iz istraživanja u kome je preko 75 odsto samaca reklo da su razgovarali o svom ljubavnom životu sa prijateljima više puta mesečno.

Korisnik Tindera će dobiti link koji može da podeli sa maksimalno 15 prijatelja u roku od 24 sati, a prijatelji preko tog linka mogu da preporuče profile potencijalno zanimljivih partnera za dotičnog korisnika.

“Tinder provodadžija vam omogućava da vidite nove mogućnosti iz perspektive onih koji su vam najbliži”, rekla je šefica marketinga Tindera, Melisa Hobli.

Nova funkcija je od danas na raspolaganju u SAD i na drugim velikim tržištima, a u narednim mesecima će se proširiti na ceo svet.

Neki mlađi korisnici, a posebno generacija Z, su se umorili od aplikacija upoznavanje kao što je Tinder, već se upoznaju na drugim, “tradicionalnim” mrežama kao što je Instagram.

Prema podacima iz nedavnog istraživanja, korišćenje ovih aplikacija u celini stagnira.

Koristi ih troje od 10 Amerikanaca, što je isto kao 2019. godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: